TAXI BOOKING AIRPORT CHANIA

κάνετε κράτηση ταξί Γεωργιούπολη online ή καλώντας μας απευθείας στο

 +30 693 712 7429 .



ΤΑXI BOOKING ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΧΑΝΙΩΝ







Με το μοντέρνο, κλιματιζόμενο αυτοκίνητο της Mercedes, στην υπηρεσία Ταξί 

 ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΤΑΞΙ ,ΧΑΝΙΑ 

 προσφέρουμε επαγγελματικές και έγκαιρες υπηρεσίες μεταφοράς προς τα αεροδρόμια και τα λιμάνια της Κρήτης, Χανίων - CHQ και Ηρακλείου - HER.

  κάνετε κράτηση ταξί Γεωργιούπολη online ή καλώντας μας απευθείας στο

 +30 693 712 7429 .
Το αεροδρόμιο Χανίων γνωστό και ως "Ιωάννης Δασκαλογιάννης", είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται στη χερσόνησο Ακρωτήρι. Το όνομα Ιωάννης Δασκαλογιάννης προέκυψε ως τιμή στο διάσημο Κρητικό Επαναστάτη που αγωνίστηκε κατά των Τούρκων το 18ο αιώνα.
Το αεροδρόμιο με τον κωδικό CHQ, βρίσκεται 14χλμ μακριά από τα Χανιά και εξυπηρετεί εκατοντάδες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού καθημερινά, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχουν πολλές επιπλέον πτήσεις τσάρτερ από την Αγγλία, τη Γερμανία και τις Σκανδιναβικές Χώρες.

Στρατιωτικό και Πολιτικό Αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Κρήτη, εξυπηρετώντας περίπου 2000 επιβάτες την ώρα τους καλοκαιρινούς μήνες. Είχε χτιστεί καταρχήν στο Μάλεμε και εξυπηρετούσε μόνο πτήσεις εσωτερικού μέχρι το 1959. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Σούδα, πριν φτιαχτεί το νέο αεροδρόμιο στο Ακρωτήρι.
Σήμερα, το αεροδρόμιο των Χανίων είναι ταυτόχρονα πολιτικό και στρατιωτικό, αν και έχει υποστεί βελτιώσεις και διευρύνσεις έτσι ώστε να μπορεί να δεχτεί τέτοιο αριθμό πτήσεων και επιβατών ειδικά την υψηλή περίοδο.

Υπηρεσίες στο Αεροδρόμιο Χανίων

Το αεροδρόμιο καλύπτει συνολική επιφάνεια 14,650 τ.μ. και έχει έξι διαδρόμους στάθμευσης αεροπλάνων.

Εδώ θα βρείτε αρκετά μεγάλο αριθμό καταστημάτων, μπαρ και εστιατορίων καθώς και καταστήματα με Αφορολόγητα και είδη δώρων για ψώνια της τελευταίας στιγμής. Πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο υπάρχει στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, εξυπηρετώντας επείγοντα περιστατικά και προβλήματα με επιβάτες και πληρώματα.